Dezastrul de la sistemul de garantare returnare – cozi și reclamații

Postat de pe 8 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit care sunt marile probleme ale sistemului de garantare returnare din magazine și supermarket-uri.

Zeci sau chiar sute de oameni au stat la rând să returneze PET-urile la un supermarket din capitală. Coada infernală s-a creat tocmai pentru că aparatul în care trebuiau introduse ambalajele de plastic se bloca după fiecare sticlă de plastic returnată. Niciun angajat nu s-a sinchisit să meargă să-i ajute pe clienți. Ulterior acestui incident a apărut o știre care informează că toate entitățile comerciale sunt obligate să primească sticlele de plastic dacă aparatele automate nu funcționează. Marile supermarket-uri au spațiul necesar pentru a face acest lucru, însă micii comercianți ar avea mult de suferit de pe urma acestei decizii, pentru că dacă vin zeci de clienți să le aducă sticle goale, aceștia nu au spațiul fizic necesar pentru a depozita PET-urile. Aceasta este încă o dovadă că românii sunt disprețuiți, atât de guvernanți, cât și de cei care susțin astfel de măsuri aberante

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background