De ce atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Române ar avea succes?

Postat de pe 14 octombrie 2021

Analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Am devenit pasivi. Nu ne mai apărăm valorile, nu ne mai apărăm viețile”.

În urma mediatizării unor posibile probleme nelegiuiri în ceea ce privește Biserica Ortodoxă Română din ultimele zile, Cozmin Gușă susține că „România este sub un atac concentrat. Anumiți băieți veseli ne spun că se construiesc și se renovează biserici, că s-a realizat Catedrala Neamului și cu bani de la bugetul de stat”.

„Dar de unde doriți să vină banii?” – este întrebarea analistului politic. „România este, la urma urmei, o țară ortodoxă. Noi, românii, suntem de acord să se investească bani de la buget pentru construcția Catedralei Neamului. Patriarhul Daniel nu patronează furăciuni. Acesta are meritul că a consolidat, din punct de veder financiar, Biserica Ortodoxă Română”.

Sursa problemei. Cum s-ar fi ajuns aici?

Acest fenomen al uitării tradițiilor și rădăcilor românești ar porni din spațiul extern. „Pe axa Paris-Berlin, lui Klaus Iohannis i s-a prins mâna la ușă ca să fie obligat să-l nominalizeze pe Cioloș”.

„Când România a fost în pericol mare în ultimii 10-15 ani, unii au preferat să slujească sub un steag străin sau să slujească cauza lor financiară și egoistă. DE ACEEA S-A AJUNS AICI!” – a adăugat Cozmin Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background