CSM îl albește pe Horrorniceanu

Postat de pe 9 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

Secția de procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii l-au exonerat pe Daniel Horodniceanu, după scandalul cu polițiștii din Iași. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit noi detalii din cazul lui „Horroniceanu”.

Horodniceanu, fost șef al DIICOT, a fost oprit de poliție în luna mai într-un sat din Iași după ce ar fi depășit fără semnal mașina agenților. Imaginile publicate pe diverse site-uri de știri și pe rețelele de socializare îl surprind pe procuror în timp ce încearcă să-i intimideze pe polițiști cu funcția sa. În urma scandalului, secția de procurori de la CSM a decis că nu este nevoie de acțiuni disciplinare asupra sa, deși Inspecția Judiciară a cerut un astfel de demers în cazul lui „Horrorniceanu”.

În contrast, polițiștii de la Iași, care și-au făcut treaba ca la carte și care au îndrăznit să-i demonstreze lui Daniel Horodniceanu că toți cetățenii sunt egali în fața legii, nelăsându-se intimidați de funcția sa și de amenințări, sunt acum anchetați penal. Acesta este un semnal transmis polițiștilor cinstiți prin care sunt avertizați că, dacă se pun cu cine nu trebuie, o vor păți. Pare că CSM apară corupții, făcându-i intangibili.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background