Cristian Terran la Golden Hour cu Jessie: Evenimentele importante ale lunii martie

Postat de pe 5 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran a prezentat care sunt aspectele care ne pot influența în luna Martie.

Luna Martie ne va impulsiona să ne explorăm latura creativă pentru a ne putea dezvolta și pentru a ne bucura de succes. Luna aceasta a început deja cu tensiuni generatoare de frică, întrucât Rusia pare să amenințe cu un nou război, mai mare și mai complicat decât cel purtat cu Ucraina. Anul 2024 este anul puterii, de aceea suntem martorii unor demonstrații de putere care îngrijorează, pe bună dreptate, populația. Se dorește o nouă schimbare a ordinii în care funcționează lumea, pentru că cea actuală nu mai este agreată și plăcută de niște puteri mai mult sau mai puțin oculte.

Războiul prezentului, dintre Ucraina și Rusia, ar putea fi chiar rezultatul unei înțelegeri subterane între Rusia și SUA, în vederea schimbării ordinii mondiale. Observăm, de altfel, cum s-a mobilizat întreaga Europă și nu numai pentru a schimba armamentul învechit cu un arsenal modern, proces ce a îmbogățit fără doar și poate industria de armament. Pe de altă parte, începe să se vorbească din ce în ce mai mult despre reintroducerea armatei obligatorii, subiect ce este rostogolit în presă și în spațiul public tocmai pentru a obișnui populația cu ideea și pentru a o determina să o accepte mai ușor atunci când va fi nevoie de o astfel de măsură.

Isteria climatică va duce la controlul populației prin intermediul hranei date cu porția. Este absolut aberant ceea ce susțin adepții reducerii poluării, anume că agricultorii mici și mijlocii produc cele mai mari emisii de gaze cu efect de seră prin cultivarea hranei și creșterea animalelor în fermele proprii, în timp ce marile corporații ar emite mult mai puține gaze cu efect de seră realizând un proces similar. Toate acestea vor duce la raționalizarea hranei și, implicit, la condiționarea și controlul oamenilor. Totodată, există un mare pericol al creșterii tarifelor la energie și gaz, caz în care foarte mulți dintre români vor fi afectați și nu își vor mai permite să ducă un trai normal.

În plus, toate experimentele biologice (categorie la care putem include și vaccinurile sau mai ales vaccinurile) pun bazele hibridizării omului, care trebuie făcută în mai multe etape. Este nevoie de schimbarea centrilor energetici ai ființei umane pentru a se ajunge într-un final la combinarea ADN-ului uman cu tehnologia. Următorul plan este combinarea omului cu tehnologia tocmai pentru ca entități din planul extraterestru să poată veni să posede ființe umane și să apară o nouă rasă printre noi.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background