Încă un băiat deștept scapă de închisoare și rămâne cu banii

Postat de pe 12 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit identitatea unui politruc care a reușit să scape de condamnare, dar și de plata unui prejudiciu destul de mare. În plus, jurnalista a vorbit despre corupția de la Spitalul M.A.I..

Liberalul Marin Anton era responsabil de lucrările de modernizare de la Aeroportul Otopeni, însă nu și-a îndeplinit atribuțiile, creându-se un prejudiciu de peste 5,3 milioane de euro. I s-a întocmit dosar penal, însă s-a decis stoparea anchetelor în baza prescrierii faptelor. Înalta Curte a decis că va fi luat în discuție recursul depus de procurorii DNA în baza deciziei prin care fostul deputat liberal Marin Anton a scăpat de pedeapsa de 5 ani de închisoare pentru o mită de 5,3 milioane de euro. Până se va judeca acest recurs, se va ajunge la prescrierea faptelor, lucru pe care avocatul PNL-istului l-a luat în calcul, motiv pentru care va cere instanței să se constate situația. Marin Anton este unul dintre susținătorii amnistiei și grațierii lui Liviu Dragnea.

Încă un milițian corupt de la Spitalul M.A.I.

Ies la iveală noi probleme la Spitalul de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” București! Iosefina Pascal a prezentat în emisiunile anterioare faptul că acest spital pensionează pe motiv de depresie (fictivă) mai multe cadre ale M.A.I.. Un medic de la Spitalul M.A.I. a fost acuzat de incompatibilitate și este anchetat penal. În perioada 2021-2024, medicul Epuran Silviu, a exercitat simultan funcția de medic în alte instituții publice, în timp ce era și funcționar public cu statut special la Spitalul de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” București.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background