Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrale pentru decembrie 2023

Postat de pe 28 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a oferit previziunile astrale corespunzătoare lunii decembrie.

Berbecii trebuie să fie mai atenți în luna decembrie la cheltuielile pe care le fac. Vor fi nevoiți să gestioneze mai multe responsabilități profesionale și îi vor ajunge din urmă proiectele amânate. Berbecii trebuie să fie mai vigilenți dacă pleacă la drum, pentru că pot apărea evenimente neprevăzute și neplăcute în călătoriile lor. Se recomandă cumpătare în alimentație.

Taurii vor avea parte de o energie benefică în zona parteneriatelor și a relațiilor. Se vor îngrijora pentru sănătatea celor din jur și vor încerca să ajute. Călătoriile pe care le-au plănuit se pot amâna sau anula. Taurii trebuie să fie precauți și să aibă grijă la posibilele pierderi de bani.

Pentru Gemeni, luna decembrie este foarte încărcată. Trebuie să rezolve foarte multe lucruri, dar se bazează și pe ajutorul colegilor. Zona relațiilor ar putea fi tulburată de Marte, de aceea Gemenii trebuie să fie mai iertători și să aplaneze conflictele ce s-ar putea ivi. Gemenii sunt foarte economi și strângători, deci vor găsi metode ingenioase prin care să le ofere cadouri celor dragi.

Racii depun foarte mult efort în luna decembrie, fiind nevoiți să rezolve toate sarcinile de la serviciu, ceea ce îi epuizează. Trebuie să fie atenți la posibilele accidentări și să nu se grăbească în îndeplinirea sarcinilor de lucru. Din punct de vedere sentimental, Racii vor avea impresia că nu primesc răspuns la gesturile frumoase. În a doua jumătate a lunii, Racii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, pentru că riscă să se îmbolnăvească.

Leii vor avea parte de o lună decembrie foarte activă și se vor bucura din plin de energia lunară. Sunt un pic prea aventuroși și riscă să-și pună în pericol sănătatea prin activitățile lor îndrăznețe. Atenție la condus!

Fecioarele vor fi foarte ocupate în luna decembrie, simțindu-se responsabile de organizarea petrecerilor de sărbători, de pregătiri și de rezolvarea oricăror probleme ce s-ar putea ivi. Nu le sunt recomandate drumurile lungi, ci mai degrabă relaxarea mai aproape de casă. Din punct de vedere sentimental, Fecioarele vor avea tendința să investigheze foarte mult, să pună accent pe nuanțe și să răstălmăcească unele cuvinte rostite de partener.

Balanțele vor cheltui mai mult în luna decembrie, dar se vor bucura de experiențe dobândite în urma acestor cheltuieli. Vor fi preocupate de planurile lor de viitor, gândindu-se și răzgândindu-se cum să facă pentru ca totul să le iasă perfect. Balanțele trebuie să fie mai atente dacă pleacă în călătorii, dar la comunicarea cu cei din jur.

Scorpionii vor cheltui foarte mult în luna decembrie, achiziționând și obiecte care nu le sunt utile din grabă sau neatenție. Planurile de călătorii ar putea să sufere mici modificări, dar Scorpionii vor trata situația cu înțelepciune. Vor căuta să fie mai solitari și mai liniștiți.

Săgetătorii se vor confrunta în luna decembrie cu antiteza dintre responsabilitatea de a-i ajuta pe cei din jur și nevoia lor de a fi liberi. Își doresc să aibă parte de o atmosferă de sărbători diferită față de anii precedenți, dar sunt foarte zgârciți Săgetătorii luna aceasta. Nu au rezistență la stres și trebuie să organizeze totul în prima jumătate a lunii, pentru că în a doua jumătate nu vor mai avea resursele necesare.

Capricornii vor fi foarte preocupați de bunăstarea celor din jur și vor face eforturi suplimentare pentru a le asigura persoanelor dragi o anumită doză de confort. Vor avea, însă, o energie mai scăzută și ar trebui să nu se epuizeze.

Vărsătorii vor fi foarte activi din punct de vedere social în luna decembrie, însă se supraîncarcă și nu vor reuși să onoreze toate invitațiile din partea prietenilor. Vărsătorii vor fi preocupați de starea de bine a unei persoane îndepărtate, pe care ar dori să o ajute, dar nu pot din cauza distanței.

Peștii vor fi foarte ocupați în luna decembrie și își planifică foarte multe activități pe care vor să le facă perfect. Trebuie să învețe să nu se demoralizeze dacă planurile lor sunt date peste cap sau dacă se modifică.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background