Bursa Română de Zvonuri, Bârfe și Voturi (BRZBV)

Postat de pe 21 februarie 2024

Autor: Monica Tatoiu

Duduie BRZBV. Traderii vând și cumpără acțiuni exact ca în piețele săptămânale înainte de închidere când marfa veștejită este prezentată ca ofertă imbatabilă înainte de a ajunge la tomberonul comunal. Comasarea între salata veștejită a PNL și morcovul cu vârf vlăguit PSD este eterna promisiune de stabilitate și reziliență pentru stomacul gol al nației în primăvara lui 2025 înainte să apară verdețurile. Mai mult, urmează liste comune PSD și PNL (zvonuri și bârfe) pentru europarlamentare.

Din 100% locuri în Parlamentul European suveraniștii din Franța, Olanda, Italia, Germania, Spania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia se pregătesc să preia un procent semnificativ. Cu toate ștampilele de extremism partidele care urmăresc interesul național în aceste state vor acumula susținere consistentă din partea populației atinsă de sărăcie și discriminare prin politicile CE privind Ucraina și imigrația ilegală. Europenii s-au săturat să ajute pe toată lumea mai puțin pe cetățenii europeni, care finanțează cheltuielile cu drepturile omului din afară UE din care se sifonează sume considerabile așa cum se întâmplă cu orice subvenții care nu au legătură cu piața liberă. Listele comune PNL și PSD la europarlamentare sunt ultimul atac murdar la democrație. Care democrație moare de ceva vreme în toata Europa în numele drepturilor minorităților.

Din cele 33 de locuri ale României  în PE, listele comune ale PSD și PNL promit minim 25 pentru liniștea Ursulei. Cu redistribuirile de rigoare dacă pe români îi apucă lehamitea. Chiar suntem niște oi? Aștept să văd că românii înțeleg ce îi paște. În caz contrar își merită soarta. Dacă votăm pe principiul: nu pun ștampila pe formațiunile mici care nu trec de 5 % și îmi risipesc votul sau nu am cu cine vota, ne vor încăleca încă 4 ani.

Toate produsele astea toxice  aruncate pe piață zilele astea sunt tranzacționate la BRZBV cu ajutorul pierderilor noastre pentru a salva câțiva combinatori toxici ai ultimilor 4 ani.

La nivel central  Ursula von der Leyen și echipa ei de lobbiști (vaccinuri, Green Deal și discriminarea europenilor în favoarea migranților din Ucraina, distrugerea fermierilor mici), garantarea unui loc eligibil pentru eternul copil român file de poveste Siegfried Mureșan. La bătălia cu sânge pe pereți pentru comisarii europeni sub conducerea remarcabilului contestatar al mașinațiunilor ultimilor patru ani, Viktor Orban, orice vot din stânga sau dreapta înseamnă o vestă de salvare. Așa că Președintele vostru, al nostru sau al cui s-o nimeri își trimite oștirea de pupători de condur, la focul din linia întâi. La nivel local trebuie salvați o grămadă. Iohannis de jocurile imobiliare ale nevestei, Ciucă de consecințele unui doctorat la fel de util precum bătălia de la Nasiriyah, Ciolacu de o investigație privind studiile care îi conferă competențe în introducerea impozitului progresiv, Virgil Popescu și mai nou epigonul Sebastian Burduja care trebuie sa răspundă pentru prețurile cele mai mari din Europa la energie. Și lotul de viitori plătitori de daune crește când coborâm la nivelele inferioare ale acestei administrații pentru liniștea noastră și a burților goale.

Ca să ne salvăm de la dezastru, trebuie ca opoziția să treacă peste orgolii și după modelul Melenchon să se alieze, astfel încât să contrabalanseze acest atac barbar  la democrație. Și să destabilizeze pronosticurile partidului stat. Românii au nevoie de o alternativă.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background