Bogdan Ficeac, despre „urzeala” de la PNL: „O ipocrizie și un oportunism fără limite”

Postat de pe 18 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Scenaristul și jurnalistul Bogdan Ficeac a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM: „Mi-aș dori ca una dintre conspirații să fie adevărată. Asta ar însemna că cineva gândește în PNL”.

În contextul cursei interne pentru șefia PNL, Bogdan Ficeac consideră că „în loc să asistăm la o luptă între doi elitiși, asistăm la o luptă între doi etiliști. Se bat care duce mai mult decât celălalt la băutură. Unul dansează pe mese, iar celălalt se urcă beat la volan”.

“Ludovic Orban este în politică de 30 de ani, iar mâine-poimâine iese din treaba asta și devine șomer” – susține jurnalistul. „Nu-l mai angajează nici cabinetul acela de avocatură unde dădea consultanță în calitatea lui de inginer sau sub-inginer, ce era”.

Despre premierul Florin Cîțu, Bogdan Ficeac susține că „a fost dat afară din sistemul bancar, dar a fost bun să-i dea pe mână bugetul României”.

Oportunismul politic

Bogdan Ficeac consideră că adevărata conducere a Partidului Național Liberal ar fi fost confiscată de o grupare de oportuniști fără niciun fel de scrupule. „Aceștia au trecut din tabăra lui Orban în tabăra lui Cîțu pentru că acuma banii sunt la acesta. Iar acum, personajul de la Cotroceni se plimbă cu Cîțu, nu se plimbă cu Orban. Acești oportuniști urmăresc proiecte, bani, ministere poate”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background