Bogdan Comaroni la Golden Hour cu Jessie: Despre concursul Eurovision 2024

Postat de pe 15 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a prezentat și explicat controversele din spatele spectacolului grotesc de la Eurovision 2024.

De multă vreme Eurovisionul nu mai este un concurs ce se axează pe muzică și talent, ci reprezintă doar o platformă pentru ideologiile transumaniste, progresiste, neomarxiste. Muzica este menită să transmită o emoție, să placă sufletului și, bineînțeles, auzului. Piesele de astăzi și în special cele care au ajuns să concureze la Eurovision nu sunt decât distorsionări și nu au nicio legătură cu muzica reală. Se încearcă distrugerea muzicii în sine, dar și a popoarelor, pentru că muzica este și ea o formă de suveranitate, dacă luăm în calcul stilurile atât de diferite, tipice diverselor regiuni sau țări. De-a lungul anilor s-au observat grave abateri de la regulament, ceea ce a îndepărtat foarte mult concurenții și muzica de scopul principal al concursului: competiția dintre melodii specifice fiecărei țări participante.

Acum, toate piesele sunt uniformizate, făcute doar să se „țopăie” pe ele. În schimb, mesajul subliminal transumanist există. De fapt, se implementează pas cu pas măsuri din Agenda 2023. Ne îndreptăm către eliminarea genului și hibridizarea omului. Toate converg către diminuarea populației și formarea unui nou om, combinat cu mașinăriile. Scandalurile iscate pe parcurs sunt create artificial tocmai pentru a se populariza subiectul și pentru a se obișnui lumea cu lumea viitorului, oricât de SF ar părea acum.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background