Bogdan Comaroni: „Au venit, l-au presat pe toate canalele și a renunțat cu totul”

Postat de pe 1 iunie 2022

Jurnalistul Bogdan Comaroni a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Gazele, curentul, apa nu mai sunt la noi. Toate sunt înstrăinate. Ăia vin și dictează de afară politicile ca să ne jupoaie pe noi, să se umple multinaționalele din România de bani, să transporte afară banii în bănci și în comisioane”.

Petrișor Peiu a fost propus în Consiliul de Administrație de la Transgaz, „cea mai tare compaie românească unde s-a făcut totuși câte ceva care are un rol cheie în transportul de gaz”, a spus Cozmin Gușă. Imediat după oficializarea propunerii Secretarului General al Guvernului PSD, „a început denigrarea lui Peiu”, a completat moderatorul. Nominalizat și imediat după retras de ei, Peiu ar fi trebuit să verifice toate fluxurile de transport de gaz. Analistul n-ar fi cerut să fie acolo, dar nici nu s-ar fi retras. „L-au umilit, toată lumea a tăcut și pupat piața independenței”. Pentru acest tip de oameni, precum Petrișor Peiu, patriotic, cu expertiză, care a ajuns într-o zona de decizie, „imediat corporațiile multinaționale acționează împotriva lor și-i pun jos”, a mai spus Cozmin Gușă.

„La scară planetară, Elon Mask!”, au fost cuvintele lui Bogdan Comaroni. Americanul dădea 44 de miliarde de dolari și dorea să liberalizeze Twitter-ul. Brusc, ar fi zis „nu, nu mai e nicio chestie”, după cum precizează jurnalistul.

„În urmă cu o săptămână, au sărit pe el și i-au scos compania Tesla din toate listingurile de firmă”. Asta pentru că, Elon n-ar avea politică suficientă de carbon. „Cum n-are? El face mașini electrice, e total deconectat de carbon. Niște absurdități tâmpite”, a specificat Comaroni. „Au venit, l-au presat pe toate canalele, practic îl falimentau cu totul și a renunțat”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă GOLDTV.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background