Biserica Anglicană vrea să-I schimbe sexul lui Dumnezeu?!

Postat de pe 9 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal, gazda emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, a încercat să explice aberațiile și preocupările ciudate care apar din ce în ce mai des în lumea noastră ce pare să se schimbe ireversibil.

Aberații teologice

„În fiecare zi afli atât de multe lucruri noi, este interesant, însă multe dintre aceste noutăți sunt idei bizare, șocante, sunt din seria subiectelor gratuite care nu au legătură cu realitatea. După disputa mai veche în care s-a afirmat că Dumnezeu ar fi de culoare, apare acum întrebarea dacă Dumnezeu e femeie sau e bărbat!?”, a prezentat uimită Iosefina Pascal.  

Biserica Anglicană și-a pus această problemă și spune: „Dumnezeu nu e nici bărbat, nici femeie. Biserica Angliei ia în considerare folosirea termenilor de gen neutru. Timp de decenii genul Lui Dumnezeu a provocat dezbateri uriașe în cadrul Bisericii, mulți cerând ca pronumele masculine, precum și referirea la Tatăl nostru să fie eliminate în favoarea unor alternative neutre din punctul de vedere al genului”.

Această preocupare ciudată face parte din seria chestiunilor gratuite și premeditate făcute pentru a scandaliza. Este treaba lor ce fac și cum se organizează, dar oare asta-i preocupă pe enoriași, asta o fi prioritatea lor? E posibil să fie vorba și aici de tendința progresiștilor de a compromite Biserica în general, aceasta fiind poate ultimul bastion tradițional de apărare al oamenilor în fața tăvălugului globalist.

„Parcă trăim în lumi total diferite. Acest subiect face parte din seria prioritățile arzătoare ale planetei? Și asta în timp ce unii se gândesc dacă sau ce vor putea mânca mâine, alții nu mai au un acoperiș deasupra capului după recentul cutremur, unii se gândesc la războiul tragic care nu se mai termină…”, a observat uimită Iosefina.

Din seria noaptea minții

Tedros de la OMS ne spune că „riscul transmiterii gripei aviare la oameni este încă mic” și mai susține că „sunt deja câteva mamifere care s-au infectat”.

Nu există așa ceva! Cum poate să fie riscul mic? El nu există în mod natural, având în vedere că gripa aviară NU se transmite la oameni! Niciodată! Ca să nu mai vorbim de măcelul absolut prin care sacrifică poate chiar milioane de păsări la nivel global pe motivul acestei marote care se cheamă gripa aviară.

„Nu vi se pare genial că au găsit rapid băieții ăștia șmecheri ai planetei, Big Pharma, în câteva luni, un vaccin pentru Covid, dar pentru gripa aviară, care e foarte veche, nu au reușit să găsească o soluție nici acum? Cum așa? Tedros încearcă să ne anunțe că ne paște o nouă pandemie. Aberație după aberație, coincidență după coincidență; vine sfârșitul Lumii! Al Lumii noastre așa cum o știam. Nu te plictisești niciodată, 2023 va fi un an colorat”, a încheiat Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background