Barbara Băcăuanu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni 2024.Cum recunoaștem un fals astrolog

Postat de pe 7 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Barbara Băcăuanu a dezvăluit cum ne putem feri de escrocii din astrologie și de metodele lor de a ne păcăli pentru a ne lua banii, dar și ce ne rezervă anul 2024 din punct de vedere astrologic.

Potopul de informații care ne ia cu asalt de multe ori vine cu foarte multe avantaje, dar și cu marele dezavantaj al diminuării capacității de a discerne. Pentru a ne putea feri de acești vânzători de iluzii, Barbara Băcăuanu a recomandat informarea în prealabil și amânarea programării la o ședință de astrologie, numerologie sau terapie până când clientul se interesează cu adevărat despre cum este reglementată oricare dintre aceste ramuri în România și ce presupune fiecare.

În ultimii ani, deschiderea către astrologie și interesul pentru această știință a crescut considerabil, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător. De aceea, este important ca atât clienții, cât și învățăceii în tainele astrologiei să caute astrologi pricepuți, ale căror studii sunt atestate de o diplomă oficială și care au har cu adevărat. Programele reale de pregătire în acest domeniu sunt avizate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și presupun o examinare finală în urma căreia se emite o diplomă oficială.

Previziuni astrale 2024

În anul 2024 vor fi taxate toate lucrurile superficiale, neadevărurile, minciunile, inducerea în eroare și înșelăciunile, iar adevărul va ieși la suprafață. Dezvăluirea unor secrete sau a adevărurilor ascunse va stârni revoltă socială. Vor avea loc noi descoperiri importante în varii domenii, iar oamenii vor aprofunda domeniul spiritualității. Acest aspect astral va genera conștientizare și trezire la realitate, confirmând drumul de urmat în cazul unora sau revelând calea cea dreaptă în cazul altora. Se pot rupe parteneriate sau relații.

Din data de 25 mai, Jupiter intră în Gemeni, aspect astral ce va îndemna oamenii să fie mai vocali și să-și revendice drepturile. Orice dezinformare va fi taxată, așa că este vizat atât mediul politic, cât și presa. Se va încerca reglementarea exprimării informației, în așa fel încât să nu se mai permită denigrarea și dezinformarea; o astfel de măsură poate fi benefică, dar vine la pachet și cu un anumit grad de cenzură.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background