AUR și GRASSROOTS ASSOCIATION organizează a4-a ediție a International Crisis Summit, 17-19 noiembrie

Postat de pe 17 noiembrie 2023

International Crisis Summit reprezintă un eveniment de excepție, aducând la masa discuțiilor cei mai buni medici din întreaga lume, precum și alți specialiști din diverse domenii, precum DR. ROBERT MALONE (USA), DR. BYRAM BRIDLE (CANADA), DR. PIERRE KORY (USA), DR. RYAN COLE (USA), sau DR. CHRIS SHOEMAKER (CANADA). Acest summit reprezintă nu doar o ocazie de a împărtăși cunoștințe și expertiză medicală de vârf, ci și un forum dedicat identificării și implementării soluțiilor în fața crizelor mondiale de sănătate.

AUR și THE GRASSROOTS ASSOCIATION aduce, într-o atmosferă de colaborare și schimb de idei, experți de excepție din sănătate, mediu și drept, care își vor propune identificarea unor modalități inovatoare de prevenție și gestionare a situațiilor de criză, dezvoltând strategii eficiente și implementând tehnologii avansate pentru a îmbunătăți răspunsul la amenințări globale. Acest summit reprezintă, astfel, un pas important către o sănătate mai solidă și mai rezilientă.

Astfel, participarea celor mai bune cadre medicale, la International Crisis Summit, evidențiază dedicarea lor față de sănătatea globală și determinarea de a contribui la soluționarea provocărilor medicale critice. Prin sinergia lor și schimbul de idei se deschid noi orizonturi pentru abordarea și prevenirea problemelor de sănătate la nivel mondial.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background