AUR și Grassroots Association organizează a 4-a ediție a evenimentului International Crisis Summit

Postat de pe 9 noiembrie 2023

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association organizează cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), care va avea loc la Palatul Parlamentului din București, în perioada 18-19 noiembrie.

Forumul va reuni experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume, printre care se numără: DR. ROBERT MALONE (USA), DR. BYRAM BRIDLE (CANADA), DR. PIERRE KORY (USA), DR. RYAN COLE (USA), DR. CHRIS SHOEMAKER (CANADA)

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate cele mai recente date, statistici și informații, obiectivul fiind crearea unei platforme prin care să lansăm inițiative și să avansăm soluții pentru a ne asigura că ne vom păstra drepturile fundamentale, iar Libertatea va triumfa.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să se acrediteze transmițând până pe data de 15 noiembrie 2023, ora 12:00, pe adresa comunicare@partidulaur.ro sau la numărul de telefon 0730. 013.013 – Mihai Oprea sau 0756.047.758 – Andrei Bordianu informații privind nume, prenume, instituția de presă, seria și numărul cărții de identitate, precum și numerele pentru autoturismele care vor însoți echipele.

Departamentul de comunicare al partidului Alianța pentru Unirea Românilor va pune la dispoziția presei și fotografii de la eveniment pe pagina de Facebook.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background