AUR face tranziția de la partid de opoziție la alternativă la guvernare

Postat de pe 29 decembrie 2023

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat vineri, 29 decembrie, la Gura Humorului, în județul Suceava, întâlnirea de final de an a conducerii centrale a partidului cu reprezentanții filialelor județene, în cadrul căreia s-a realizat o retrospectivă a anului 2023 și au fost stabilite obiectivele și direcțiile de acțiune pentru anul electoral 2024.

Președintele AUR, George Simion, a transmis reprezentanților filialelor că AUR trebuie să se edifice ca un partid pregătit să preia guvernarea. Acesta a precizat că AUR este singurul partid care a prezentat deja programul de guvernare pentru România și are pregătiți profesioniști, atât pentru alegerile de anul viitor, cât și pentru a ocupa funcțiile executive din statul român, la toate nivelele.

Președintele AUR a atras atenția că niciun alt partid nu a putut să facă acest lucru până acum, deoarece partidele vechi și obosite sunt șantajate de propriile filiale, de mafia pădurilor sau de mafia jocurilor de noroc. Acesta a arătat că AUR a fost creat ca o mișcare politică de luptă cu sistemul care a condus România în ultimii 34 de ani, precizând că membrii AUR nu sunt în politică pentru parvenire personală.

La ședința din județul Suceava s-a stabilit că vor fi pregătite și prezentate românilor în prima parte a anului viitor programele de guvernare sectoriale, urmând a fi desemnată și persoanele responsabile pentru fiecare domeniu în parte. 

Totodată, în prisma alegerilor de anul viitor, AUR a stabilit strategia și parcursul campaniei pentru europarlamentare, obiectivul primar al partidului fiind acela de a câștiga scrutinul electoral pentru Parlamentul European. AUR a constatat că unicul competitor electoral este PSD-ul condus de Marcel Ciolacu, restul partidelor fiind doar anexe ale social-democraților de-a lungul timpului.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background