Asaltul asupra valorilor ortodoxe continuă – IPS Teodosie umilit de un român la Oxford

Postat de pe 25 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a avertizat asupra asaltului mediatic împotriva valorilor creștine ortodoxe, obiectiv clar al tendințelor neomarxiste actuale.

În ultimele luni au apărut în spațiul public tot felul de așa-zise știri care au un dublu rol: să obișnuiască opinia publică cu diverse teme avansate de neomarxismul turbat, dar și să distragă atenția oamenilor de la adevăratele probleme sociale și economice care au sărăcit populația. Un articol publicat pe RFI.ro anunță că un studiu făcut de Universitatea Oxford arată că „ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este un exponent al conspirațiilor, un contestatar sfidător al măsurilor sanitare și al vaccinului. Prin predicile sale și îndemnurile la încălcarea măsurilor de protecție, inclusiv vaccinarea, ierarhul din Constanța și-a condamnat la moarte credincioșii vulnerabili, bătrâni sau chiar pe unii tineri și sănătoși”.

Dar acest ‘studiu’ nu este altceva decât o opinie personală subiectivă a unui ‘cercetător’ român, Ștefan Dascălu, unul dintre autorii acestui studiu, nemaivorbind despre faptul că un studiu trebuie să fie susținut de argumente științifice solide, comparative, informații reale complete și documentate. Sub termeni pretențioși, bombastici și pompoși se ascund afirmații mincinoase ce ascund adevărul despre acest tratament experimental impus forțat și criminal care este vaccinul anti-Covid.

În schimb, Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR este lăudat în acest studiu, deși, nefiind nici măcar cleric, își permite să critice, să pună la punct patriarhi, inițiind tot felul de acțiuni bizare,   cenzurând presa și jurnaliștii și să se substituie chiar conducătorului BOR care, ciudat, tace Preafericit.

„Și aceste afirmații se încadrează în aceeași retorică absurdă, mincinoasă și interesată din plandemie: dacă nu te duceai la oameni să le spui să se vaccineze și dacă nu se vaccinează mă-sa e Putin, îți spuneau, inclusiv indivizi de la CNA, că ești conspiraționist și că tu ai morți pe conștiință. Această propagandă, această manipulare e bazată doar pe etichete și lozinci.  Dacă este un studiu, înseamnă că există date certe. Aștept ca Ștefan Dascălu să ne spună exact câți enoriași a omorât Teodosie”,  a punctat Iosefina revoltată.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background