Andrei Diaconu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru luna iunie 2024 și puterea egregorului

Postat de pe 24 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, consultantul spiritual Andrei Diaconu a analizat evenimentele tensionate din ultima perioadă, a oferit previziunile pentru luna iunie a anului 2024 și a vorbit despre puterea și importanța egregorului.

Începutul verii a fost unul foarte haotic și se prefigurează o intensificare a acestei dezordini generale pe tot parcursul verii, avertizează Andrei Diaconu. Vom asista la o intensificare inclusiv a fenomenelor meteorologice. Germania se confruntă cu ploi abundente, în timp ce Spania și Grecia suferă din cauza secetei și a posibilelor incendii ce ar putea apărea, acesta fiind doar preambulul unei crize alimentare. Din fericire, România este ferită și de această dată, clima fiind una propice agriculturii din regiunea noastră. Vom fi afectați și din punct de vedere financiar, cel mai mult având de suferit America. Războiul ar putea să se apropie de granița României, dar nu se vor petrece evenimente grave pe teritoriul nostru.

Problema cu experimentele meteorologice și cu toate fenomenele bizare pe care le-am experimentat în ultimele luni, de la inundații, la praful saharian sau schimbările de temperatură bruște și anormale în această perioadă a anului, este că natura se va întoarce împotriva celor care aleg să se joace de-a Dumnezeu. Se creează dezechilibre energetice atunci când niște personaje obscure își bagă coada în bunul mers al naturii, creând un efect în lanț care nu va face decât să amplifice răul. Lipsa de predictibilitate a vremii va deveni o normalitate în următorii ani. Și mai grav este că dezechilibrele meteorologice au un impact și asupra echilibrului mental și spiritual al fiecăruia dintre noi. În acest context, este deosebit de importantă adaptabilitatea omului la noile realități.

Pentru a putea combate toate efectele dăunătoare ale acestor experimente bizare, este nevoie ca oamenii să alimenteze gândirea colectivă pozitivă, și nu egregorul panicii și al fricii constante, induse prin știri alarmiste, informații false, războaie, pandemii, amenințări financiare și alte asemenea unelte propagandistice. Din păcate, se pare că în ultimii ani oamenii au preferat să fugă de realitate și să evadeze din viața cotidiană prin consumul de substanțe interzise. De aceea au și apărut în ultima vreme multe cazuri de atacuri sau crime absolut șocante, cauzate inclusiv de consumul de droguri – bătaia din Parlamentul României dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman, tânăra din Sibiu ucisă de iubitul ei drogat. Următorii ani vor fi dominați de problema dependenței de diverse vicii, dintre care cea mai periculoasă este adicția de droguri și substanțe similare, ce produc reale alterări la nivel cognitiv.

Andrei Diaconu a oferit câteva soluții pentru echilibrarea energiilor interioare și pentru eliminarea tensiunii cauzate de fenomenele agresive din jur. Cea mai la îndemână soluție este rostirea unei rugăciuni sau a Psalmului 5 din Biblie. O altă soluție ar fi băile cu sare și tehnicile de respirație, care contribuie la eliberarea minții și trupului de factorii de stres și presiune.

Luna iunie va aduce foarte multă agresivitate și răzvrătire. Se vor intensifica și vor deveni mai frecvente atentatele și crimele inexplicabile, se vor amplifica actualele conflicte. Luna iunie stă sub semnul jocurilor de putere și sub semnul minciunilor sau manipulărilor. Spre sfârșitul lunii vom asista la o demascare, dar și la o clarificare a mesajelor pe care populația le-a înțeles greșit sau care au fost propagandistice.  

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background