Alexa: Pare că Buta-UNTOLD îi are la mână pe mulți politicieni și ofițeri, și-i poate șantaja.

Postat de pe 1 februarie 2024

Alexa: Pare că Buta-UNTOLD îi are la mână pe mulți politicieni și ofițeri, și-i poate șantaja. Este rușinos că pleiada de vedete publice ce-au pozat cu Buta, nu se delimitează de pedofilia dovedită!

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a vorbit despre jocurile, implicațiile și culisele din spatele scandalului UNTOLD, respectiv ce anume ne arată operațiunea de protecție judiciaro-mediatică a unor acte de pedofilie săvârșite de către Bogdan Buta.

S-a aflat astăzi că patronul UNTOLD, Bogdan Buta, demisionează din toate funcțiile executive, gest care este probabil ca Buta să-l fi făcut tocmai pentru ca UNTOLD Dubai, care va avea loc peste 2 săptămâni, să se poată organiza, fără scandaluri și probleme. Demisia lui Buta validează acuzațiile aduse la adresa lui. Prim-ministrul emiratului Dubai, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, nu va accepta ca un festival deținut de un pedofil să fie susținut în emiratul său.

Este îngrijorătoare tăcerea procuroarei de caz din dosarul lui Bogdan Buta, care, de când a izbucnit scandalul, se tot preface și se chinuie să găsească un motiv pentru care să-l citeze pe Buta la audieri. Dacă nu va veni un răspuns prompt din partea justiției, atunci mesajul care este transmis în societatea românească ar fi că pedofilia nu mai reprezintă o infracțiune, având în vedere că nu se fac eforturi pentru pedepsirea condamnaților. Mai mult decât atât, familia lui Boc, mai exact soția și fiica sa, îl susțin pe Buta pe rețelele de socializare, apreciindu-i postările în care acesta apare împreună cu Vanessa Amal Youness, o apropiată a lui Boc ce a fost anchetată în Dosarul Ayahuasca pentru un presupus trafic de influență de 1 milion de euro. Acest gest ar putea fi motivat inclusiv de șantajul pe care l-ar putea exercita Buta asupra lui Boc.

Buta reprezintă un pericol chiar și pentru rețelele din poliție și din serviciile secrete care au protejat traficul și consumul de droguri. Lui Buta i s-a permis să devină din ce în ce mai influent, să facă bani și să gestioneze fel de fel de afaceri pentru sistemul plătit de către Boc tocmai pentru că amândoi fac parte dintr-o structură a serviciilor secrete. Niciuna dintre sutele de vedete publice care s-au afișat de-a lungul vremii cu Bogdan Buta nu a făcut vreun efort pentru a se delimita de patronul pedofil de la UNTOLD. Biserica Ortodoxă Română, care ar trebui să fie gardianul moralității creștine, nu a avut nicio reacție. La fel de pasivi au fost și intelectualii publici și mai cu seamă cei clujeni, direct afectați de Buta și de acțiunile lui. Ipocrizia societății românești depășește orice așteptări.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background