Adina Moldoveanu la Golden Hour cu Jessie: Cum arată 2024 pentru fiecare cifră de destin

Postat de pe 22 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Adina Moldoveanu, psiholog, numerolog și cabalist, a explicat cum se calculează anul universal al fiecăruia și cum vor fi lunile mai și iunie din punct de vedere energetic și vibrațional.

Adina Moldoveanu a explicat că, începând cu data de 25 mai, Jupiter, „Marele Benefic”, va intra în zodia Gemeni, o zi–portal, în care se downloadează un „flow de cunoaștere”, care ne va ajuta pe fiecare dintre noi să ne găsim calea și să găsim rezolvări pentru problemele pe care le avem. Universul ne provoacă la o upgradare a cunoașterii. Așadar, în 2024 pot apărea noi descoperiri în medicină (tratarea cancerului, rejuvenare și prelungirea vieții omului). Numerologia ne ajută să calculăm anul universal al fiecărui om. Anul personal se obține adunând ziua de naștere cu luna și suma cifrelor anului în curs.

Pentru cei născuți într-un an personal 1, este anul noilor începuturi, un an masculin, în care activitatea este cuvântul definitoriu, al încrederii în sine și în viață. Cei care au anul personal 1 trebuie să fie atenți la zilele de 1, 10, 19 și 28. Le va merge bine în lunile ianuarie și octombrie.

Pentru cei care au anul 2, este un an de parteneriate, al muncii în echipă, al colaborării și înțelegerii cu cei din jur, un an de receptivitate. Este un an feminin, în care este bine să te lași condus, cheia succesului fiind cooperarea. Compania altora, conștientizarea dorințelor celorlalți și crearea relațiilor sunt caracteristicile acestui an personal. Cei cu an personal 2, vor trebui să fie atenți la zilele de 2, 11, 20 și 29, iar lunile februarie și noiembrie le vor fi foarte favorabile.

Pentru cei cu an personal 3, este un an de explorare și expansiune! În numerologie, acest an este un an al norocului și entuziasmului, cu bucuria de a trăi plăcerile vieții, distracția, plin de activitate socială, ambiții, creativitate și împliniri. Cei născuți în acest an trebuie să fie atenți la cheltuieli și la superficialitatea relațiilor. Atenție și la zilele de 3, 12, 21 și 30. Tot ce întreprindeți în aceste zile și în lunile martie și decembrie vă va fi favorabil.

Anul personal 4 este un an de muncă, de construirea fundației, un an de disciplină, organizare, un an realist și în care ne punem visele în practică. Anul acesta trebuie să fii bine organizat și împământat. Cei cu an personal 4 trebuie să fie atenți la luna aprilie și la zilele de 4, 13, 22 și 31.

Cei cu an personal 5 au un an de comunicare, de studii, de călătorii. Este un an de libertate, un an cu multe schimbări, în care veți dori să experimentați tot ce vă iese în cale. Mare atenție la achiziția de mașini sau alte vehicule și la achizițiile de calculatoare. Atenție și la zilele de 5, 14 și 23 și la luna mai, care vă vor fi benefice!

Cei care au an personal 6 se pot căsători sau pot cumpăra o casă, sau mobilier pentru casă. Ca simbolistică, dacă ținem seama de cum arată numărul 6 (ca o femeie însărcinată), acest an este favorabil iubirii și rodului iubirii, dar este și anul responsabilității față de familie. Va trebui să fie atenți la zilele de 6, 15 și 24 și la luna iunie, când se vor descurca excelent (luna iunie este echivalentă cu vibrația banilor).

Anul personal 7 este un an al spiritualității, introspecției, autocunoașterii, al dezvoltării personale, fiind un an guvernat de Neptun. Vă veți descurca foarte bine în zilele de 7, 16 și 25, dar și în luna iulie!

Anul personal 8 este un an al ambițiilor și al dorinței de putere, al securității financiare și afacerilor. Anul 8 este condus de planeta Saturn, este cel mai fascinant și enigmatic an din astrologie și numerologie, dar și cel mai controversat. Este un an în care poți face avere și acumulări de posesiuni materiale. Cel care are anul personal 8 va atrage bogăția materială, dar și mulțimile (anul electoral 2024 este un an 8). Cuvântul cheie în acest an este „putere”. Atenție la zilele de 8, 17 și 26 și la luna august!

Anul personal 9 este un an de sfârșit de ciclu, de despărțiri, de renunțare la ce nu mai este de folos, guvernat de Marte. Este un an al bilanțurilor și, chiar dacă va trebui să renunțăm la ceea ce nu ne mai folosește, să o facem cu recunoștință și cu iertare. Vor trebui să fie atenți la zilele de 9, 18 și 27 și la luna septembrie, care le va aduce beneficii!

În luna iunie, cifra de destin

  1. are o perioadă de renaștere, inovatoare;
  2. vor trebui să se concentreze pe relații;
  3. să spună ceea ce simt;
  4. reorganizarea vieții;
  5. distracție cu mulți oameni în jur;
  6. compasiune, iubire;
  7. creștere spirituală;
  8. abundență și carismă;
  9. transformare.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background