MAGDA CATONE vă invită la un spectacol excepțional, în PREMIERĂ absolută: „ACEEAȘI NOSTALGIE”. 12 octombrie, la Teatrul Dramaturgilor Români!

Postat de pe 7 octombrie 2024

Deosebita actriță MAGDA CATONE vă invită la un spectacol excepțional, în PREMIERĂ absolută: „ACEEAȘI NOSTALGIE”. Asociația Culturală ”Șerban Ionescu” prezintă un spectacol inedit, inspirat din opera marelui Marin Sorescu, pe scenă cu Magda Catone și Mihai Bercaru, acompaniați muzical de Petru Cioacă, la pian. Punerea în scenă va avea loc pe data de 12 octombrie 2024, orele 19.00, la Teatrul Dramaturgilor Români, Sala „Iosif Naghiu”.

„Un spectacol la care vom râde, vom vărsa o lacrimă de nostalgie, de bucurie, în care vom face un voiaj emoționant, inedit, în compania ‘copilului-copil și a copilului-adult din noi’”, promit organizatorii. Spectacolul va fi urmat de un DIALOG INTERACTIV cu publicul, pe teme de viață, societate, cultură, plin de sensibilitate, umor si încântare spirituală, o surpriză plină de emoție. Un spectacol pentru toate vârstele, hrană pentru suflet.

Amintim că spectacolul va fi jucat și în străinătate:


🎭TORONTO, 18 Octombrie , Isabel Bader Theatre


🎭 MONTREAL, 19 Octombrie, Vanier College Auditorium


🎭 Distribuție:

actorii MAGDA CATONE și MIHAI BERCARU
🎹 La pian: PETRU CIOACĂ
Regia: Magda Catone
Text: Marin Sorescu


ℹ️Bilete & Info WWW.KLUBEVENT.COM

❗️———IMPORTANT——–❗️
Spectacolele „ACEEAȘI NOSTALGIE” înlocuiesc spectacolele „Un bărbat si mai multe femei” cu Magda Catone și Claudiu Bleonț, planificate pe 18/19 Octombrie la TORONTO și la MONTREAL.
Domnul Claudiu Bleonț a anunțat recent că nu mai poate efectua deplasarea în Canada pentru a juca împreună cu Doamna Magda Catone în spectacolul „Un bărbat și mai multe femei”, deoarece are obligații profesionale de ultim moment la Teatrul Național din Craiova.
——–
<< Eu Claudiu Bleonț, vă rog să anunțați publicul din Toronto & Montreal, că datorită programării spectacolelor mele în care joc la Teatrul National din Craiova și Teatrul National din București, în urma Festivalului Național de Teatru, deci din motive independente de organizatorii KLUBEVENT, cu care programasem pe 18 și 19 octombrie să joc cu Magda Catone ” UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI ” nu mai pot face de data aceasta deplasarea !
Doresc să vă bucurați în schimb, de întâlnirea fascinantă cu colega și prietenă mea de 40 de ani Magda Catone. >>Ne pare rău de situația creată, este o situație independentă de voința Domnului Claudiu Bleonț și a organizatorului.



Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background