Andrei Diaconu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru luna octombrie. Al treilea război mondial și noua epidemie

Postat de pe 7 octombrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În această ediție a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Andrei Diaconu, terapeut, reiki master și antreprenor, a vorbit despre evenimentele centrale ale lunii octombrie, dar și despre iminența unui al treilea război mondial.

Israelul a invadat Libanul în cursul săptămânii trecute, iar, de atunci, conflictul din Orientul Mijlociu a escaladat. Din punct de vedere energetic, Orientul Mijlociu este marcat de haos, dictând doar interesele diverșilor actori politici din regiune. Andrei Diaconu a avertizat că Israelul nu va mai fi la fel după război. Situația tensionată se va acutiza spre sfârșitul anului, după alegerile americane, care vor decide foarte multe dintre viitoarele mișcări geopolitice. Al treilea război mondial va izbucni atunci când se vor contura trei războaie distincte și simultane (în prezent, mai lipsește doar războiul China-Taiwan, adăugat celui ruso-ucrainean și conflictului din Orient). În plan personal, este foarte important ca în următoare perioadă să încercăm să ieșim din starea de bulversare indusă de repeziciunea cu care se desfășoară evenimentele din jurul nostru și să începem să preluăm inițiativa în propria viață. Mai mult, urmează o perioadă de 5-6 luni în care nu avem voie să ne impunem părerile (de multe ori eronate) în mod agresiv asupra celor din jur și în care trebuie să fim mai receptivi și atenți la alte opinii, pentru a evita conflictele.

Luna octombrie este o lună a adevărului, marcată de dezvăluiri de necrezut și de devoalarea celor mai ascunse secrete. Este esențială trierea informațiilor prin propriile filtre de gândire. Mulți oameni vor deveni mai sensibili la observațiile pe care le primesc. Provocarea lunii octombrie este să găsim soluții prin care să ne păstrăm puterea, dar și răbdarea, și să evităm exagerarea emoțiilor. Trebuie să scăpăm de tot ce este negativ în viața noastră, iar terapeutul Andrei Diaconu a recomandat ritualul cu lumânarea neagră, pe care o aprindem și ne imaginăm că ardem toate aspectele nocive la care ne putem gândi (acestea pot fi scrise pe o foaie).

Zelenski a declarat zilele trecute că este dispus să negocieze pacea cu rușii, chiar și cu prețul pierderii unor teritorii ucrainene. Andrei Diaconu a dezvăluit, însă, că toate aceste declarații fac parte dintr-un joc, mai degrabă, și că nu se vor concretiza negocierile de pace. Ba chiar există riscul ca ucrainenii să fie atrași într-o capcană. Andrei Diaconu a evidențiat posibilitatea ca tot mai mulți israelieni să migreze spre vest, reconstituind populația Ucrainei și ajungând chiar și în România.

Începând cu data de 10 octombrie și până la sfârșitul anului, fenomenele naturale extreme se vor intensifica, în special din cauza marii greșeli a omului de a se juca de-a Dumnezeu, încercând să controleze vremea. Aceste destabilizări meteorologice vor duce inclusiv la crize în domeniul alimentar. Germania a avertizat despre răspândirea unui virus extrem de periculos, virusul Marburg. Andrei Diaconu prevede răspândirea unui virus periculos iarna aceasta, ceea ce va aduce inclusiv restricții de călătorie.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background