Bombă politică! Andrei Gușă alături de Diana Șoșoacă

Postat de pe 2 octombrie 2024

În mod cu totul surprinzător, Diana Șoșoacă a făcut o postare ieri dimineață, în care îl prezenta pe Andrei Gușă, patronul Gold FM și fiul consultantului politic Cozmin Gușă, ca fiind alături de ea și mergând împreună la recepția de la Ambasada Chinei. Având în vedere faptul că această postare vine într-un context electoral, se poate bănui că Andrei Gușă o va sprijini pe suveranista Diana Șoșoacă în campania prezidențială, pentru că în mod normal astfel de poze nu ajung să se publice.

„Împreună cu jurnalistul Andrei Gușă am participat la Recepția oficială oferită de Ambasada Chinei în România cu ocazia Zilei Naționale a Chinei.

Am discutat cu această ocazie cu E.S. Han CHUNLIN, Ambasadorul Chinei, cu E.S. José de Jesús SOJO REYES, Ambasadorul Venezuelei, cu E.S. Sergey MINASYAN, Ambasadorul Armeniei, cu E.S. Déborah L. Ojeda VALEDÓN, Ambasadoarea Cubei, precum și cu alți membri ai corpului diplomatic străin acreditat la București.”, a scris europarlamentara Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

Andrei Gușă este patronul Radio Gold FM, conducând și publicația Solid News, moderator al emisiunii săptămânale „Dincolo de propagandă” și analist politic. A studiat la instituții de top din Rotterdam și Viena, specializându-se în marketing, afaceri internaționale și management.

 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background