Campania „găsiți-o pe Lăsconi” – am găsit doar „realizările” doamnei Lăsconi

Postat de pe 12 septembrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Elena Lasconi nu e de găsit la primărie, în Câmpulung! Nu e prima dată când primărița USR-istă este căutată de cetățeni cu diverse probleme la primărie și este de negăsit. În emisiunea sa de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a vorbit despre activitățile USR-istei Elena Lasconi și despre absența sa de la post.

Astăzi, George Simion a căutat-o pe Elena Lasconi la Câmpulung ca să vorbească despre planul ei ca viitor președinte al României. Reprezentanții AUR s-au întâlnit cu viceprimarul (membru tot în USR), care i-a invitat pe auriști la o cafea, în timp ce o așteptau pe Elena Lasconi, care s-ar fi aflat pe teren… la mâncat de zacuscă în timp ce vizita un șantier. Câmpulung este un șantier în sine, pentru că sunt zeci de lucrări începute și cu greu terminate.

Iosefina Pascal a propus demararea unei campanii sub deviza „găsiți-o pe Lasconi”, acțiune în timpul căreia se poate ajunge la descoperiri grave despre activitatea ei ca primar sau despre cariera sa în general, la pachet cu studiile. S-au aflat în presă tot felul de informații care devoalează impostura care o caracterizează nu doar pe Elena Lasconi, dar și o bună parte din clasa politică. Elena Lasconi a atribuit contracte de publicitate și de integrare socială a persoanelor din medii defavorizate unor firme cu care este asociată sau cu ai căror membri are legături la nivel personal și profesional. Oamenii care dețin firmele respective i-au făcut și încă îi mai fac campanie USR-istei. Unul dintre aceștia este un domn care deține cea mai mare companie de publicitate din România, la pachet cu încă vreo 9 agenții mai mici. Același domn i-ar fi făcut campania din 2020 pe gratis Elenei Lasconi. Să fi fost cu adevărat pe gratis, sau recompensa a venit mai târziu? Chestiunea poate fi lămurită dacă urmărim contractele pe care le atribuie Lasconi din postura sa de primăriță.

E foarte bizar faptul că autoritățile nu s-au deranjat să facă vreo anchetă cu privire la activitățile primăriei, deși unele fapte sunt cunoscute și stârnesc suspiciuni. Doamna Lasconi a abordat mai mulți antreprenori români din Câmpulung, cerându-le să o ajute în campania electorală cu fel de fel de testimoniale și mărturii. Antreprenorii au refuzat-o, pentru că nu s-au simțit ajutați și susținuți de primărița USR-istă, sau pentru că n-au crezut în candidatura sa, ori pentru că n-au dorit să se implice în campanii politice. Rămâne de văzut dacă vor exista repercusiuni pentru acest refuz.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background