Tarom vinde sloturi importante în preajma alegerilor

Postat de pe 22 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea ”Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a atras atenția asupra unor decizii halucinante ale companiei aeriene românești Tarom.

Tarom nu va mai zbura la Londra din toamna anului 2024! Compania națională de transport aerian a vândut sloturile orare pe de pe Aeroportul Heathrow companiei Qatar Airways. Informația, publicată inițial de site-ul specializat în aviație Boarding Pass, a fost confirmată de Europa Liberă. Pe 26 octombrie 2024, la ora 14:50 de minute, o aeronavă a companiei naționale de transport aerian va decola, pentru ultima oară, spre București, de pe Aeroportul Heathrow. De a doua zi, de pe 27 octombrie, sloturile orare ale TAROM vor fi transferate în integralitate către Qatar Airways, pentru curse Doha-Londra.

E posibil să urmeze și alte vânzări, deși Tarom a negat acest lucru. Este o veste tristă pentru comunitatea de români din Marea Britanie, pentru care aceste curse erau esențiale. În acest context, și compania de stat se bucura de încasări frumoase, dar a preferat să dea cu piciorul acestei șanse. Taromul începe să devină din ce în ce mai mult o ruină și mulți analiști consideră că, prin astfel de acțiuni, se încearcă falimentarea acestei companii naționale.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background