Cristian Terran și Clarissa Damian la Golden Hour cu Jessie: Energiile toamnei 2024 și planurile progresiștilor

Postat de pe 22 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Într-un interviu de excepție, marca Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au oferit predicții pentru toamna anului 2024 din punct de vedere energetic și numerologic și au dezvăluit detalii incendiare despre noua pandemie care se pregătește, posibilul război, omul nou și planurile progresiștilor pentru omenire, toate acestea în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș.

Clarissa Damian a descris luna august ca fiind una foarte apăsătoare, fiind marcată de un magnetism ridicat. Tocmai pentru că mai sunt câteva zile din august, Clarissa a avertizat asupra energiei zilei de 26, atenționând ascultătorii că pot apărea căderi de curent sau prăbușiri în domenii-cheie ale vieții cotidiene. Probabil că anul acesta cu toții am simțit o forță care fie ne-a împins de la spate, fie ne-a pus piedici, fie pur și simplu ne-a apăsat cu prezența ei, cu energia foarte densă pe care a emanat-o. Unii au avut senzația că anul 2024 trece mai greu decât anul precedent, în timp ce alții au simțit că au mai multe responsabilități, fiind mai ocupați. Această energie va continua și în luna septembrie. Energia lunii septembrie se contopește, din punct de vedere numerologic, cu energia anuală, rezultând o intensificare a energiei cifrei 8, au explicat Clarissa și Cristian. Prin urmare, forța și puterea globală vor fi foarte vizibile, strategiile din culise vor deveni mai evidente, anumite state „încordându-și mușchii” și încercând să se afirme din ce în ce mai mult. Cifra 8 aduce restricții, închideri de drumuri, impunerea anumitor reguli, motiv pentru care este foarte posibil ca în luna septembrie să fie reintroduse anumite condiționări în unele regiuni de pe Glob.

Deși oamenii au tendința să nu acorde o foarte mare atenție lunilor septembrie și octombrie, Cristian Terran și Clarissa Damian au avertizat că aceste luni pot fi definitorii pentru anul 2025. Pot apărea multe schimbări, facilitate de energia lunii octombrie, dominată de ezoterism, magie și ocultism. Toamna anului 2024 va fi marcată de explozii, fie fizice, fie la nivelul energiilor, prevestite deja de protestele masive din Marea Britanie și din alte colțuri ale lumii. În noiembrie, accentul va cădea asupra economiei și finanțelor, deci ne putem aștepta la majorări de prețuri, la creșterea valorii resurselor și la oportunități investiționale majore.

Având în vedere că următoarele luni vor fi profund marcate de focul campaniei electorale și al alegerilor, Cristian Terran a atras atenția asupra faptului că acesta ar putea fi ultimul an în care se vor organiza scrutinuri electorale (mai mult sau mai puțin democratice). Mai mult decât atât, se pare că 2024 este cel mai prost an posibil ales pentru alegerile din România, dar faptul că acestea au fost împinse până după 1 decembrie poate fi benefic pentru cei care candidează, dar nu și pentru popor. În mod clar, pentru că se desfășoară în paralel, alegerile din România vor fi influențate de cele din SUA. America, din punct de vedere numerologic, este în haos total și pare să nu mai aibă un viitor, fapt vizibil inclusiv prin incompetența lui Biden.

În realitate, se dorește deformarea și distorsionarea tuturor elementelor pe care le consideram specific umane. Prin „Fereastra Overton” se recurge la instrumente de manipulare în masă, prin care oamenilor le sunt sugerate la nivel subliminal tot felul de obiceiuri nepotrivite, sataniste, și non-valori, pentru ca aceștia să fie pregătiți să le accepte mai ușor la momentul potrivit. Întâi s-a alterat ideea căsătoriei, care a fost eliminată total în timp, iar acum se dorește să se manipuleze mințile fragede alte copiilor și ale tinerilor, debusolați, pe drumul spre pierderea sufletului. Noi pregătim lumea pentru entitățile întunericului.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background