Georgiana Teodorescu (AUR): ”După tragedia de la 2 Mai, în loc să fie exclus din sistemul public, Adrian Glugă – fostul șef al IPJ Constanța – a fost promovat consul de PNL și PSD, cu complicitatea lui Iohannis”

Postat de pe 16 august 2024

”Incompetenții care eșuează în administrația publică sunt promovați de PNL-PSD la rang înalt! Este și cazul lui Adrian Glugă, fost șef al Poliției Constanța, care a demisionat, chipurile, după tragedia de la 2 Mai, atunci când Vlad Pascu, o beizadea drogată, a fost lăsată să conducă pe străzile județene din Constanța și a provocat decesul a doi tineri, deși a fost oprită de polițiști în primă fază.

Imediat după tragedie, Glugă a intrat în ministerul de Externe, iar acum îl vedem consul în Pakistan, pe bani grei, mult mai mulți decât salariul pe care îl avea ca șef al Poliției.

Asta se întâmplă în guvernarea PNL-PSD, condusă din umbră de tătucul lor, Klaus Iohannis.

Îi solicităm președintelui Klaus Iohannis să îl retragă de urgență pe Adrian Glugă din funcție, iar PNL-PSD să renunțe în a mai promova incompetenți în funcții publice.

De asemenea, ministrul de Externe, Luminița Odobescu, ar trebui să își dea demisia pentru gafa majoră pe care a făcut-o, prin propunerea unui om sub amprenta căruia s-a întâmplat o tragedie într-o funcție atât de importantă”, spune Georgiana Teodorescu, europarlamentar AUR.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background