Polițistii din Scoția vor fi plătiți pentru a participa la marșurile LGBTI

Postat de pe 17 iulie 2024

Poliția din Scoția plătește ofițerii pentru a se alătura marșurilor gay pride, în ciuda crizei majore de personal și a reducerilor controversate ale combaterii criminalității, scrie DailyMail

Ofițerii de poliție din Scoția vor fi plătiți pentru a participa la marșurile LGBTI, în ciuda reducerilor de personal care afecteaza lupta împotriva criminalității. Ofițerii în uniformă sunt îndemnați să reprezinte forța de politie la marșurile LGBTI în schimbul unei plăți sau a unei zile libere.

În timp ce sute de persoane vor fi în serviciu activ pentru a controla marșurile, ofițerii superiori au cerut ca și alți membri ai personalului să se alăture paradelor pentru a arăta sprijinul pentru marșuri.

Ofițerii de rang înalt au acuzat conducereacă creează un „precedent periculos”, plătind ofițerii să participe la parade „foarte politice”.

Calum Steele, fostul secretar general al Federației Scoțiane de Poliție (SPF), a declarat: „A trece într-o situație în care ofițerii sunt acum plătiți să mărșăluiască (și încurajați în mod activ cu inducerea plății pentru a face acest lucru) este o dezvoltare uimitoare și trebuie să ridică întrebări cu privire la utilizarea eficientă a resurselor.’ 

David Kennedy, actualul secretar general al SPF care reprezintă ofițerii, a spus că participarea poliției la parade nu este o prioritate: „Deși susținem pe deplin evenimente precum mândria, Poliția din Scoția creează un precedent periculos în ceea ce privește evenimentele pe care ar trebui și nu ar trebui să le susțină în acest mod.

„Serviciul de poliție este insuficient; ei nu răspund la apeluri de rutină și membrii publicului trebuie să aștepte peste 20 de minute pentru ca 101 apeluri [non-urgențe] să primească răspuns.

„Prioritatea trebuie să fie asigurarea faptului că resursele din prima linie sunt menținute la un nivel maxim și sunt pe deplin sprijinite”. Dezvăluirile au apărut într-un memoriu intern al poliției din Scoția, al șefului adjunct Tim Mairs.

Acesta solicită ofițerilor să se înscrie pentru a reprezenta forța la evenimentele Pride din Glasgow, West Lothian, Oban și Stirling în lunile următoare.

Organizat de Asociația de Poliție LGBTI din Scoția, cei implicați vor „reprezenta organizația” alături de alți manifestanți în procesiuni prin orașe și centrele orașelor.

Nota, care a fost acum distribuită pe scară largă, promite ofițerilor o „schimbare de tură sau o zi înapoi pentru cei care participă în conformitate cu reglementările”.

Nota ACC Mairs – trimisă comandanților de divizie și șefilor de departamente – a spus că a fost „recunoscut că această [Mândrie] este o oportunitate de implicare a comunității, prin urmare participarea va fi considerată o zi de serviciu”.

sursă: DailyMail


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background