După ce Ziuanews si un celebru american au catalogat aeroportul Otopeni ca fiind „cel mai prost din Europa” au fost puse în funcțiune cinci noi echipamente de aer conditionat

Postat de pe 5 iulie 2024

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) anunță joi că, la Aeroportul Henri Coandă, au fost puse în funcțiune cinci noi echipamente suplimentare de aer condiționat, care să rezolve situația apărută în urma avariei produse la sistemul din zona de îmbarcare a aerogării Plecări.

În plus, un alt echipament de mare capacitate urmează să fie puse în funcțiune în cursul zilei de joi. În total, puterea suplimentară asigurată de cele 6 noi echipamente este de 2.270 KW. Pentru nerespectarea condițiilor contractuale, prestatorul de servicii de mentenanță pentru sistemul de aer condiționat a fost penalizat în total, până în prezent, cu suma de 2.389.403 lei, din care 375.240 lei – pentru probleme legate de climatizare, la care se adaugă 0.15% pe zi din abonament pentru neconformități ale temperaturilor.

Ziuanews a fost prima publicatie care a semnalat batjocura de pe Aeroportul Otopeni, intr-un articol de acum doua saptamani.

Pasagerii unei curse Bucureşti-Bergamo au reclamat că au trecut prin iad. După ore de aşteptare într-un terminal fără aer condiţionat, au fost ţinuţi patru ore în avion pe pistă, iar apoi debarcaţi şi lăsaţi să aştepte iar în căldură. Un celebru influencer american care a trecut şi el prin chinurile unei călătorii din Bucureşti spune că iubeşte ţara, dar aeroportul Henri Coandă e „cel mai prost din Europa”.

Christian Grossi, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri de travel de peste ocean, a fost printre pasagerii care au suportat zilele trecute căldura de pe aeroportul Otopeni.

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitaţi-vă la asta. Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt locuri şi înăuntru sunt vreo 95 de grade, în Celsius sunt 35-37 grade, în interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer”, a spus Christian Grossi, vlogger.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background