Se închid mai multe drumuri și poduri în perioada de Vacanțe

Postat de pe 4 iulie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit detalii despre drumurile și podurile ce vor fi închise în perioada vacanțelor.

Au apărut imagini din Aeroportul Otopeni în care sunt oameni care dorm pe scaune, stau în condiții foarte proaste și așteaptă la nesfârșit pentru a se îmbarca în avioane. Responsabilii de Transporturi din România s-au gândit să rezolve problema gravă a lipsei de condiții din Aeroportul Otopeni prin instalarea a încă două aparate de aer condiționat. Problemele apar pe instalație, în niciun caz pe aparatură. Se pare că există un interes uriaș pentru contractele de mentenanță de la Aeroportul Otopeni. A fost și un scandal-monstru referitor la afacerile ilegale de pe Aeroportul Otopeni, însă ancheta nu a dus nicăieri. Influencerii din domeniul turismului s-au plâns de condițiile din Aeroportul Otopeni, spunând că România este o țară frumoasă, dar are ghinion cu indiferența guvernanților cu privire la domenii importante, cum este și turismul.

Și Valea Oltului se va închide timp de o lună, pentru că se fac lucrări la Autostrada Sibiu-Pitești. Circulația va fi oprită doar pe timpul zilei. Acest blocaj pune în pericol circulația pe DN7 Valea Oltului și de aceea autoritățile au decis să interzică traficul auto pe parcursul zilei în următoarea perioadă (8 iulie-9 august). Podul Giurgiu-Ruse, principalul drum al Românilor spre Bulgaria și Grecia, se va închide și el începând cu 9 iulie pe o perioadă de 2 luni. Se vor efectua două reparații importante în zonă.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background