Cristian Terran și Clarissa Damian la Golden Hour: Ce să facem în ziua Solstițiului de vară. Energiile lunii iulie

Postat de pe 21 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Clarissa Damian și Cristian Terran au vorbit despre Solstițiul de vară, numărul karmic și cum va fi luna iulie 2024, din punct de vedere energetic și taro-numerologic.

În acest an, Solstițiul de vară cade pe 20 iunie, la ora 21, cu o zi mai devreme datorită rotației pământului. În tradiția populară, Solstițiul de vară este o sărbătoare veselă, oamenii se bucură să salute Soarele, strâng roua și fac baie în roua dimineții, fac tot felul de ritualuri cu foc, se roagă pentru grâne bogate, fac acte de caritate („ca să ai, trebuie să dai”), se consideră că este un nou început și se fac liste cu dorințe. 

Clarissa ne propune un ritual pentru îndeplinirea celei mai mari dorințe. Cu o zi înainte de Solstițiu, se pun într-un vas ierburi aromatice, alături de un mic obiect de aur (inel, pandantiv, monedă) și o lumânare aurie. Se lasă peste noapte; în ziua de Solstițiu se face fumigație, se lasă la soare obiectul și apoi îl punem pe deget și spunem de 3 ori dorința cea mai importantă. Este bine să ne gândim la dorințele noastre ca și cum s-ar fi îndeplinit deja și să mulțumim pentru ele. Să rămânem în starea de recunoștință și să medităm: „intenția sau dorința este la noi, calea este la Dumnezeu”. Să fim deschiși la oportunități și să dărâmăm „zidurile limitative” pe care și le ridică oamenii de obicei, spunând că ei nu merită sau că lor nu li se poate întâmpla. 

Clarissa a amintit de povestea lui Buddha, ca exemplu în acest sens: când era copil, părinții lui (care erau foarte bogați) au construit în jurul împărăției ziduri înalte spre a-l ocroti pe puiul lor de tot ce-i rău și urât în lume. Când a crescut și a devenit adult, a vrut să vadă până unde se întinde împărăția lui și a văzut că dincolo de zidurile între care a crescut erau boli, suferință și sărăcie, despre care el nu știa nimic. Atunci a spus că el trebuie să treacă de zidurile lui și să cunoască tot ce înseamnă lumea, a ales calea iluminării, a cunoașterii. Numai trecând de „zidurile” confortului nostru vom putea cunoaște noi oportunități și vom fi deschiși în fața viitorului nostru. Ce nu este bine să facem de Solstițiu? Să nu ne certăm, să nu luăm obiecte găsite sau care nu ne aparțin, să nu primim cadouri de la străini, etc.

Clarissa Damian și Cristian Terran au vorbit și despre una dintre cele mai recente cărți ale lor: „Numerologia karmică”. Noțiunea de numerologie karmică este mai puțin acceptată și accesată. Numărul karmic este „o continuare a greșelii noastre majore de a ne naște”, ziua și luna de naștere, numărul karmic vine împreună cu numele nostru pentru a ne arăta ce mai avem de reparat în karma noastră pentru a deveni o versiune mai bună a noastră. Cristian Terran a analizat legătura dintre numărul karmic și neamul din care ne tragem. Neamul nostru poate fi de: războinici, vindecători, constructori etc. De exemplu, un sportiv de performanță care vine din neam de războinici va avea șanse mari să fie susținut de egregorul neamului său și de energia de războinic. Dacă ne cunoaștem energia neamului vom ști să ne îndreptăm spre meserii cu energie benefică pentru noi.

Cum va fi luna iulie a anului 2024?

Din punct de vedre numerologic, energia lunii iulie 7 se adună cu energia anului 2024, care este un an 8, deci 15, adică 6. Acest număr are aspecte pozitive: dorința de familie, fidelitate, iubire, armonie, echilibru, liniște sufletească, curățenie, dar și aspecte negative, cum ar fi: trădarea, energia manipulării, energia dictaturii, etc. Toate aceste aspecte se manifestă la nivel global. În România avem anul personal 7 (al țării noastre) care se adună cu vibrația lunii 7 și rezultă 14, adică 5. Acest număr înseamnă surpriză: vor fi surprize mari mai ales în politică. Iulie va aduce surprize mari în partide, în Parlament. Lumea nu prea mai reacționează la deciziile politicienilor. 

Din punct de vedere taro-numerologic, luna iulie este un 7, cu energie iute, pe repede înainte, aprinsă la propriu și la figurat. Numărul 8 al anului înseamnă putere și forță, totul vine amplificat. Ar putea fi vânt și furtună, din punct de vedere climatic. Avem o vibrație 15, care în tarot înseamnă diavolul, deci atenționare! Diavolul vine cu ispite, cu manipulare, oamenii pot fi manipulați, păcăliți și pot ajunge să se „lege singuri cu lanțuri” ceea ce s-ar traduce prin constrângeri economice sau financiare.

În SUA vor avea loc schimbări în iulie, deoarece nu mai poate fi menținută această linie politică actuală, trebuie să apară o alternativă. Nici în SUA, nici în România candidații nu sunt cei reali. În România, anul 2025 ar fi fost mai potrivit pentru alegeri, deoarece oamenii votează cu ură și ciudă. În fotbal avem mare noroc în zilele de 8; 17 iunie a fost o zi benefică pentru echipa națională. Rămâne de văzut dacă și data de 22 va fi la fel.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background