Își încalcă PNL propriile reguli prin punerea lui Ciucă pe scaunul de președinte?

Postat de pe 5 aprilie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă faptul că: „Pentru a începe cu sfârșitul, Partidul Național Liberal (PNL) se duce de râpă. Aceștia iau în glumă propriile lor reguli și pun în funcții importante oameni cu puțini ani de partid în spate”.

Pentru a fi pus în funcții importante în orice partid vechi din România, trebuie să ai o anumită vechime în spate, potrivit lui Sorin Roșca Stănescu, fost membru al PNL. Acesta susține că un membru de partid trebuie să cunoască măruntaile și organizația internă pentru a fi bun de lider.

Jurnalistul face aceste afirmații în contextul în care premierul Nicolae Ciucă își pregătește zilele acestea proiectul pe care urmează să-l prezinte în fața liberalilor pentru a fi ales președinte PNL. Asta după ce, la presiunile majorității, fostul lider Florin Cîțu și-a dat demisia din funcție. În PNL lucrurile s-ar mișca destul de alert în momentul actual, căci Nicolae Ciucă este în prezent singurul candidat, iar sarcinile sale par deja trasate.

„Florin Cîțu nu a avut nicio vechime semnificativă când a venit președinte de partid, iar acum primește vânt în pupă de la Klaus Iohannis pentru a pune un om și mai loial lui și anume Nicolae Ciucă” – spune Sorin Roșca Stănescu. „Cîțu s-a dovedit că nu avea niciun rost acolo, iar acum dosarul său penal este accelerat la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Vor ieși la supravață detaliile privind cele 120 de milioane de doze de vaccin cumpărate”.

Ciucă – ultima suflare a liberalilor

Cu Nicolae Ciucă pe post de președinte, Partidul Național Liberal și-ar da ultima suflare, conform lui Sorin Roșca Stănescu. Acesta a vorbit, la GOLD FM, încă din octombrie 2021 despre cine este acest politician de fapt. Jurnalistul povestea atunci cum șeful serviciului secret care aparținea de Ministerul Apărării, condus la acea vreme de generalul Ciucă, ar fi fost prins la începutul anului trecut de procurorii militari cum ar fi subtilizat fonduri în mod repetat de-a lungul anilor. Bani ar fi provenit din rezervele oștirii pentru formarea spionilor externi.

„Ciucă a călcat pe bec” – subliniază SRS. „Este ținut de nas atât de sistemul extern, cât și de cel intern și face totul la comandă. Infracțiunile lui legate de armată sunt cumplite! Iar la fel ca el sunt și mulți alții din partid. Au fost monitorizați și sunt șantajabili. Cei care i-au vecheat au strâns date și informații despre ei și vor întinde dosarul către ei la momentul potrivit”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

sursă photo: MediaFax


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background