Blog

Se lansează primul manual de dicție pentru copii, din România

Dicție.ro și Editura Favorit anunță lansarea primului manual de dicție pentru copii, din România, va avea loc miercuri, 17 iunie 2015, la Cercul Militar Național, de la ora 19:00.

Manualul de dicție, Străfurnica și prietenii săi, de Carmen Ivanov, conține cea mai vastă colecție de exerciții de dicție pentru copii: peste 400 de astfel de exerciții și 20 de povești ilustrate sunt cuprinse în această carte a cărei lansare reprezintă o premieră pentru învățământul din România.

“Străfurnica și prietenii săi” este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii și minunate care vor spori creativitatea și imaginația copiilor. Într-o lume în care adulții vorbesc din ce în ce mai greșit și cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul și priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experiența sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al cărții, o dicție bună, se adresează părinților care își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor, un viitor lipsit de greșeli de comunicare sau de probleme de vorbire. Pe lângă 20 de povești uimitoare și pline de mister, singura carte de dicție de copii din România conține și peste 400 de exerciții de dicție care vor dezlega limbile micuților și îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis și mai frumos.

Chiar dacă este o premieră pentru țara noastră, “Străfurnica și prietenii săi” poate fi ancora de care societatea noastră avea atât de mare nevoie în demersul timid, dar sigur către o lume mai bună, mai clară și cu o limbă română puternică.

Evenimentul de lansare se desfășoară în prezența autoarei, iar vorbitori vor fi Vlad Ionescu, Bogdan Ionescu și Mihai Crăciun.

Parteneri: Școala de Televiziune Junior și Radio Gold FM.

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.