Blog

Raluca stie!

(rubrica prezentata si aratata la popor de Raluca Moianu)
Daca te intrebi care este dress code-ul de anul acesta pentru parada Skirtbike sa stii ca m-am interesat pt tine si am aflat care sunt cuvintele cheie: vintage, romantic, dantela si cochetarie.
Asa ca daca iti place sa “biciclesti prin Bucuresti” Cycle Chic Festival e special pt tine duminică, 14 mai 2017, de la 10.00 dimineata, la Verde Stop Arena, in str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164.

Daca primavara te predispune la romantism, la TNB(sala media) ti se pregateste “Pianul cu poeme”, luni, 5 iunie, ora 20. E un spectacol recital de muzica si poezie de dragoste.
Protagoniste: Daniela Nane si Ioana Maria Lupascu. Un spectacol recomandat doar celor sensibili si romantici.

Daca folosesti bicicleta catre birou, te poti alatura echipei JCI România care te cheama la editia cu numarul 10 “Business pe Bicicleta“.
Ar fi fost maine 10 mai , dar pt ca vremea se anunta neprietenoasa organizatorii au mutat evenimentul in 24 mai. Asadar, incepând cu ora 18.30, in Parcul Tineretului (intrarea Sincai) , pe bicicleta, in ținute business casual, se pedaleaza pe o parte din bulevardele principale ale Bucurestiului, pe 24 mai. Beraria H va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, networking si multe concursuri la finalul evenimentului.

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.