Blog

LAMONZA merge cu tine, Travel Man iti da un rucsac

Pentru ca LAMONZA merge cu tine si Travel Man merge cu LAMONZA!
Si pentru ca am promis ca vara asta mergem cu tine, pe oriunde ai haladui, spune-ne aici: unde ai fost in concediu sau urmeaza sa pleci vara asta?
Povesteste-ne acum planul tau si rucsacul Riga plin de buzunare si buzunarase te poate insoti oriunde ai de gand sa umbli!
Si daca like&share paginile de facebook LAMONZA si TRAVEL MAN, ca sa fie cu plus valoare, miercuri 23 august, stabilim, dupa ora 10.00, pe 96.9FM, la cine ajunge cadoul asta perfect pentru calatorul din tine.
Inca mai ai timp pana maine sa te inscrii la concurs!

Bafta!

 • MURGU VERONICA says :
  August 22, 2017 at 11:27 am

  buna, sunt fan gold fm la varsta de 66 ani, la calculator lucrez doar cu muzica voastra, in perioada 04.08-11.08 am fost intr-un circuit MOSCOVA-ST.PETERSBURG, a fost de vis, pentru a va convinge intrati pe pagina mea de facebook MURGU VERONICA si puteti constata pe unde am fost si ce v-a urma.. pe 30 septembrie plec intr-un circuit de 10 zile SERBIA, MUNTENEGRU,CROATIA ,BUDAPESTA, intotdeauna, sotul meu are rucsacul in spate cu sticle apa si cafea gustari si ceva in functie de cum e vremea in ziua respectiva prin diferite tari, sper ca voi fi norocoasa si va trimit pupici cu sclipici

  Reply
 • December 15, 2020 at 8:01 am

  Ce bine arata rucsacul!!! Are si loc pentru sticla de apa, separat oare?

  Reply

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.