Blog

La inceput a fost..cuvantul

Scoala de radio GOLD ambaleaza motoarele vara asta. O noua serie de copii si adolescenti deprind in aceasta saptamana tainele radio, povestile din spatele microfonului, tainele ON AIR si tot ce inseamna a fi DJ, reporter, stirist sau realizator radio. Si pentru ca la inceput a fost cuvantul, astazi am facut exercitii de dictie, am invatat sa citim cu atentie fara greseala, am invatat formate radio si jocul vocii la microfon. Am si muncit dar ne-am si jucat, stiut fiind ca invatatura combinata cu joaca e cea mai tare si misto scoala posibila 🙂
Andrei, Irina, Matei si Teo au dat dovada de foarte mare atentie inca de la primele ore cu profesoara noastra Raluca Moianu.

Si chiar daca emotiile au fost mari si de o parte si de cealalta, notele au fost de la Foarte Bine in sus. Maine scriem pentru urechi cu Alina si aflam cum sa fim DJ adevarati cu Sarpe aka Travel Man.
Chiar daca e vacanta, toata lumea e concentrata pentru ca la sfarsit de saptamana urmeaza, pentru cei mai buni dintre cei mai buni elevi ( si noi suntem convinsi ca toti vor fi foarte buni!), diplomele!
Pentru ca atunci cand unii sunt la strand, la mare, la munte, altii muncesc. Si muncesc bine si cu spor. La Scoala de radio GOLD!

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.