Tu ce zici?

  • Echipa:

    Cornel Nistorescu, Sarpe

  • Program::

    De luni pana joi 17:00 - 18:00

  • Genre:

    Talkshow

Tu ce zici?

Tensiunea accentuată din disputele electorale a adus cu sine o creștere puternică a numărului de știri false. Principala victimă sunt alegătorii și, foarte rar, partidele politice aflate în dispută. Pentru o atmosferă mai puțin viciată de știri false, cotidianul.ro și Radio Gold FM inițiază o campanie de deconspirare a acestora.

Tu ce zici despre toate acestea? Ne ajuți să indentificăm știrile false și să reducem efectele lor nocive? „Tu ce zici“ este și numele noii emisiuni care poate fi urmărită pe Radio Gold Fm si cotidianul.ro și care se difuzează de luni până joi de la ora 17.00. Vorbeste cu Sarpe și Nistorescu. Tu ce zici? Noi zicem că vrei informație și atitudine. Nu fake news.

Partidele politice și candidații independenți sunt invitați să ne expedieze știrile false, cu dovezi, pe redactia@cotidianul.ro pe care le-au identificat și care îi vizează sau nu, împreună cu argumentele și probele netemeiniciei. Nu vom include în inventarul știrilor false nici o presupusă fake-news pentru care nici expeditorul și nici redacțiile noastre nu vor găsi argumentele care să indice falsitatea acestora!