Blog

De vazut si facut in Bucuresti, si nu numai, vara asta

(by Raluca Moianu)

#artandhobby

Daca vara cauti sa-ti umpli timpul altfel, afla ca exista  un atelier de pictat pahare. Maine de la ora 15 la 8 si jumatate seara, poti sa-ti alegi sa petreci o ora si jumatate la Art and hobby studio, de pe strada Occidentului nr 33, sub indrumarea Mariei Gurzu, care este artist plastic, si sa creezi  pahare originale. Distractia o sa te coste 100 de lei. Have fun!

#devazutneaparat

E la orizont Festivalul Internațional de Teatru de Stradă. Între 1 și 30 iulie, a noua ediție B-Fit in the Street!  propune spectacole în fiecare weekend, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00 in Piața George Enescu, in Piața Revoluției, in Parcul Krețulescu, pe Calea Victoriei, in Piața Universității si in cea a Constituției, in Parcul Unirii și in  Centrul Istoric. Deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 18:00 și va fi marcată prin trei momente spectaculoase semnate de companii internaționale de teatru urban.

 #targuridevara

Daca esti fan targuri ai ultima editie de vara Bounty Fair, cea cu nr-ul 27, pe 8 si 9 iulie, in gradina Casei Universitarilor, de pe strada Dionisie Lupu. Organizatorii promit ca te asteapta cu inghetata, limonada, hamace, veselie si evident cu produsele  designerilor romani. E deschis de la 10 dimineata la 8 seara, iar biletul o sa te coste 8 lei.

 #muzicaverii

Daca ti-e imposibil sa pleci din Bucuresti in vara asta si ai totusi pofta de concerte ai  varianta Summer Well langa capitala. A 7-a editie a festivalului Summer Well pe domeniul Stirbey e in weekendul 12-13 august. Line-up de la Buftea zice asa: Interpol, Editors, Birdy, Glass animals, Metronomy, Hone, Roosevelt si Oh wonder.Pentru un abonament o sa platesti 206 lei. In fiecare zi vor fi cate cinci trupe iar portile se vor deschide la ora 15.

Saptamana aceasta  e de  vazut neaparat Placebo la Arenele Romane. Trupa care aniverseaza 20 de ani de cariera va fi pe 28 iunie la  Arenele Romane. Înaintea show-ului celor de la PLACEBO, tonul distracției va fi dat de trio-ul bucureștean Greetings Sugar.

Având-o pe Lydia Lunch drept producătoare și Bill Gould (Faith No More) fiind implicat în mixajul anticipatului album de debut, Greetings Sugar cântă muzica pe care vrei s-o auzi în lounge-uri elegante, la festivaluri de vară, tare în căști când ești în metrou și bați ritmul din picior si in cluburi. De descoperit, inainte de Placebo, miercuri seara.

De trecut in agenda ta de concerte pe final de iunie si inceput de luna iulie: pe 29 iunie avem intalnire cu Evanescence la Arenele Romane, iar pe 1 si 2 iulie Arenele sunt gazda festivalului Shine ajuns la a 4-a editie. De vazut si ascultat acolo: Three Days Grace, Alternosfera, Vita de vie, Suie Paparude, EM.I.L , Coma si Luna Amara.

Agenda ta de vara ar trebui sa contina si o fuga la mare , pe 7-9 iulie la Constanta ai intalnire cu Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Rita Ora la Neversea pt ca in weekendul urmator pe 13-16 sa ne luam talpasita spre Cluj la castelul Banfy unde ne asteapta distractia la Electric Castle. Agenda nu e inca plina, si vara abia a inceput.

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.