Blog

Cand adultii invata radio

Si a fost si saptamana cu adulti la Scoala de Radio GOLD. O saptamana in care si cursantii au avut emotii dar si profesorii, o saptamana in care cei mari s-au dovedit ascultatori si cei si mai mari s-au dovedit si mai intelegatori. Am lucrat, am inregistrat, am citit exercitii de dictie si am facut reclame in productie, am stat in emisie si am vazut cum se desfasoara o emisiune din partea cealalta a ascultatorului, dincolo de microfon.

Si a fost bine. A fost scurt si parca prea putin dar a fost pana la urma cu diplome si toata lumea a declarat ca a reusit in cele patru zile de Ateliere Radio sa vada poate altfel munca omului de radio.
Ceea ce noua ne-a dat de gandit la urmatoarea poveste:
ce-ar fi sa facem o Saptamana Deschisa la Gold FM si sa invitam ascultatorul care crede ca lucrurile se fac, spun, apasa, mixeaza usor in studio, alaturi de profesorul/realizatorul lui preferat sa vada de “dincolo” de microfon cum sta treaba cu Radio? Ne gandim si..revenim:)

In concluzie: cu adultii a fost misto si ii asteptam pe toti, indiferent de marime, la Atelierele de Vara ale Scolii de Radio GOLD. Care Vara in curand se transforma in toamna si Atelierele se vor desfasura de la ora 18.00 la 20.00, in fiecare zi de luni pana joi, inclusiv.
Dar o sa mai vorbim curand despre asta..

www.scoaladeradioGOLD.com

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.